O$ 5.1 IMAP

Lou Picciano loupicciano at comcast.net
Tue Dec 6 10:01:23 EST 2011


Interestingly, TL itself was (is?) sending sending email from a Kerio server at one (this?) point (as I recall). 
So, speaking of experience... ! Lou 

----- Original Message -----
From: "Ken Dimson" <kdimson at dimson.com> 
To: "OmnisDev List - English" <omnisdev-en at lists.omnis-dev.com> 
Sent: Tuesday, December 6, 2011 8:48:59 AM 
Subject: Re: O$ 5.1 IMAP 

One issue that may or may not be obvious is whether the Kerio server is providing IMAP service. 

We have placed this type of question at the top of the list due to "experience" trying to debug a connection problem. 


Ken 



On 12-06-2011, at 4:58 AM, Mike Matthews wrote: 

> Hello All, 
> 
> What has been the experience of others with using the IMAP commands in v5? I am having trouble in connecting to a Kerio mail server at the moment, other providers seem fine, so not the code too much I hope. 
> 
> Thanks 
> 
> Mike Matthews 
> Managing Director 
> Lineal Software Solutions Ltd 
> 
> Very Grumpy Former UK Apple Reseller, Omnis Business Partner 
> Tel: +44 (0)1271 850 550 
> 
> Email: mike.matthews at lineal.co.uk 
> 
> Web: www.lineal.co.uk 
> 
> 
> _____________________________________________________________ 
> Manage your list subscriptions at http://lists.omnis-dev.com 

Ken Dimson 
kdimson at dimson.com 



_____________________________________________________________ 
Manage your list subscriptions at http://lists.omnis-dev.com 



More information about the omnisdev-en mailing list