07 Omnis crash in Parallels 5.0-snow leopard

Mike Matthews omnis at lineal.co.uk
Fri Jan 15 15:15:55 EST 2010


Ok, a new copy of XPpro then, quit now, and build a new VM hd.  It  
will take 2 hours or so, but then you will have a fresh XP partition  
and then test the Omnis 7 stuff you have.

Get a move on.

Mike



On 15 Jan 2010, at 20:07, Mike Ternasky wrote:

> Had not tried no library, so I did so.  No Crash.  I tinkered with  
> the help DB going through different commands, search, back, etc.   
> So... it remains up until I select a library.  Hummm so what does  
> this tell me?  :)
>
> MIke
>
>
> On Jan 15, 2010, at 11:54 AM, Mike Matthews wrote:
>
>> Ok, so even with no libs running?
>>
>> Mike Matthews
>> Managing Director
>> Lineal Software Solutions Ltd
>>
>> Authorised Apple Reseller,  Omnis Business Partner
>>
>> Tel: 01271 850 550
>>
>> Email: mike.matthews at lineal.co.uk
>>
>> Web: www.lineal.co.uk
>>
>>
>> On 15 Jan 2010, at 19:53, Mike Ternasky wrote:
>>
>>> Hi Mike (M).  It (Omnis) crashes after a minute or so. It is Omnis  
>>> because I have tried it on several different libraries including  
>>> Omnis examples.
>>>
>>> Mike T.
>>> On Jan 15, 2010, at 11:45 AM, Mike Matthews wrote:
>>>
>>>> Hello Mike (T)
>>>>
>>>> Does Omnis crash when you load just Omnis or when you run your  
>>>> lib?  If it is when you run your lib, send it someone else to try  
>>>> it on another PC environment.
>>>>
>>>> Mike (M)
>>>
>>> _____________________________________________________________
>>> Manage your list subscriptions at http://lists.omnis-dev.com
>>
>> _____________________________________________________________
>> Manage your list subscriptions at http://lists.omnis-dev.com
>
> _____________________________________________________________
> Manage your list subscriptions at http://lists.omnis-dev.com





More information about the omnisdev-en mailing list